NEEM EEN KIJKJE IN MIJN STUDIO

 


MM Nagelstudio is een sfeervolle nagelsalon aan huis. Waar je voorzien wordt van mooie nagels naar eigen keus. Dit alles met een goed gesprek en een drankje.

MM nagelstudio staat ook voor goede hygiene, je beschikt dan ook over je eigen set vijlen en alle materialen worden grondig gereinigd voor elke nieuwe afspraak.


Huisregels van MM Nagelstudio

Er wordt alleen op afspraak gewerkt.

Een afspraak afzeggen of annuleren? Geef dit dan tijdig aan. Wanneer de afspraak niet uiterlijk 48 uur van tevoren is afgezegd, ben ik genoodzaakt 20 euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. 

Meer dan vijftien minuten te laat? Dan kan de afspraak helaas niet doorgaan en moeten we een nieuwe afspraak inplannen.

De betaling van behandelingen wordt doormiddel van betaalverzoek uitgevoerd. Betalingen moeten altijd in de salon worden voldaan.

Uit hygiënisch oogpunt en om een goede hechting van het kunstproduct te verzekeren, is het niet toegestaan om te roken, eten of drinken tijdens een behandeling.

Op de behandelingen geldt een garantie van een week. Die garantie is alleen geldig als de onderhoudstips goed in acht zijn genomen.

Bij een eerste behandeling dienen de nagels vrij te zijn van kunstproduct. Wanneer het product niet door mij is gezet, worden er extra kosten in rekening gebracht voor het verwijderen van het product.

Wanneer er een schimmel of bacterie op de nagel wordt geconstateerd, zal ik doorverwijzen naar een huisarts en de behandeling staken.

In de salon wordt met chemische stoffen gewerkt. Om die reden zijn er geen kinderen toegestaan in de salon.

Vanaf 16 jaar is iedereen van harte welkom in de salon. Behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen onder de 16 jaar.

De nagelstudio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van de door de cliënte verstrekte informatie of onvolledige informatie over bijvoorbeeld ziekten, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding. 
 


FOTO van studio hieronder

Een fijne nagelstudio ruimte waar alles bij de hand is. En naast jou eventueel plek voor een vriendin om even op jou te wachten of mee te kijken hoe het gaat!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram